T 0492-323222 | E info@metallure.nl
T 0492-323222 | E info@metallure.nl

AFDEKKAPPEN

Een afdekkap isoleert de bron van de omgeving. Het wordt ook wel de omkasting genoemd. Bij Metallure B.V. worden deugdelijke metalen afdekkappen op maat gemaakt in grote en kleine series. Ook enkelstuks zijn mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord!

Afdekkappen op maat gemaakt

FUNCTIE

Er zijn diverse redenen om een metalen omkasting of afdekkap te gebruiken. Ten eerste om de bron te beschermen (denk hierbij bijv. aan de motoromkasting). Ten tweede om de directe omgeving te beschermen voor de bron (denk hierbij aan de reductie van geluid of het afschermen van bewegende delen). Tot slot om de bron netjes weg te werken (uitstraling). Vaak moet de afdekkap slijtvast zijn om het product te beschermen.

DOELGROEP

Iedereen die een omkasting/afdekkap op maat nodig heeft. Sommige producten hebben afwijkende maten waarvoor een omkasting geproduceerd (en ontworpen) moet worden. Metallure B.V. voorziet haar klanten van passende oplossingen. Bedrijven die ons inschakelen zijn met name werkzaam in de machinebouw, de carrosseriebouw en de bouw van kranen, trailers en boten.

Afdekkappen op maat gemaakt

AFDEKKAPPEN OP MAAT

Bij het ontwikkelen van een plaat op maat, wordt gekeken naar de eindgebruiker. Denk hierbij aan uitsparingen, of de kap demontabel moet zijn of permanent vast zit.