T 0492-323222 | E info@metallure.nl
T 0492-323222 | E info@metallure.nl

Over ons: Metallure!

CNC watersnijden is onderdeel van Metallure BV een metaalbewerkingsbedrijf dat al bestaat sinds 1984. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van metaal. In het bijzonder plaatwerk.

Veel producten worden niet alleen gemaakt, maar ook ontworpen door ons bedrijf. Op verzoek van de klant is het mogelijk om nieuwe producten te ontwerpen. Alsmede om bestaande producten te optimaliseren (bijv. reductie kostprijs, kwaliteitsverbetering).

Zowel het tekenen (ontwerp en werkvoorbereiding) als de productie vindt op dezelfde locatie plaats vind. Dit betekent dit dat er effectief en efficiënt gewerkt wordt.
Zowel enkelstuks als kleine tot grote series kunnen dan ook op korte termijn gerealiseerd worden.
Op verzoek van de klant levert Metallure B.V. complete producten of halffabricaten. Om tot het meest optimale resultaat te komen, kan de klant gebruik maken van één of meerdere van onze diensten.

Lid koninklijke Metaalunie

Koninklijke Metaalunie

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie. De Koninklijke Metaalunie is de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal.

Het lidmaatschap heeft een aantal voordelen, zowel voor u als opdrachtgever, als voor ons. Zo werken wij volgens de Metaalunievoorwaarden, zodat voor beide partijen duidelijk is onder welke voorwaarden we zaken doen met elkaar.

Erkend leerbedrijf en SMO-lid

Het opleiden van vakmensen staat bij Metallure hoog in het vaandel. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Het landelijk orgaan SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, voorheen Kenteq) heeft ons erkend voor de opleidingen constructiewerker, plaatwerker, basislasser  (niveau 2), allround constructiewerker, allround plaatwerker (niveau 3) en werkvoorbereider fabricage (niveau 4).

Daarnaast zijn wij lid van het SMO (Stichting Metaal Opleidingen), dit is een samenwerkingsverband in de regio Oss-Uden-Veghel tussen bedrijven, leerlingen en de vakopleidingen (ROC’s). Op deze manier blijft de kwaliteit van vakmensen en producten gewaarborgd.

METAAL SNIJDEN OF BEWERKEN ?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP