Adrie Bekkers DGA Metallure

Adrie Bekkers
DGA

Continue ontwikkeling en vernieuwing van het bedrijf zijn belangrijk. Ik probeer altijd kritisch naar mijn eigen bedrijf te kijken waar vernieuwing en verbetering mogelijk zijn. De ene keer ligt de nadruk op automatisering, de andere keer op groei van het bedrijf of producten. Stil staan is achteruit gaan. Waar kan het beter, waar liggen nog uitdagingen voor ons.

 

natasja bekkers bbb

Natasja Bekkers
BBB

Sneller, beter, maar vooral efficiënter, dat is waar het naar toe moet. De laatste jaren hebben we flink geïnvesteerd in de optimalisatie van onze bedrijfsprocessen. Als arbeids- en organisatiepsycholoog boeien deze processen me, alsmede hoe we hier als mens in staan en functioneren. Het welzijn van onze mensen is hierbij van cruciaal belang.

 

 

 

 

 

Koninklijke Metaalunie

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie. De Koninklijke Metaalunie is de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Het lidmaatschap heeft een aantal voordelen, zowel voor u als opdrachtgever, als voor ons. Zo werken wij volgens de Metaalunievoorwaarden, zodat voor beide partijen duidelijk is onder welke voorwaarden we zaken doen met elkaar.

Opleiden: erkend leerbedrijf en SMO-lid

Het opleiden van vakmensen staat bij Metallure hoog in het vaandel. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Het landelijk orgaan SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, voorheen Kenteq) heeft ons erkend voor de opleidingen constructiewerker, plaatwerker, basislasser  (niveau 2), allround constructiewerker, allround plaatwerker (niveau 3) en werkvoorbereider fabricage (niveau 4). Daarnaast zijn wij lid van het SMO (Stichting Metaal Opleidingen), dit is een samenwerkingsverband in de regio Oss-Uden-Veghel tussen bedrijven, leerlingen e de vakopleidingen (ROC’s). Op deze manier blijft de kwaliteit van vakmensen en producten gewaarborgd.

Metallure - Ons Bedrijf